Screenshots

Vanaf prijs: € 7,60

Gebruikersreviews

(1 stem)

Bekijk gebruikersreviews

naar website

e-boekhouden review

Het e-boekhouden zoals het online boekhouden ook wel wordt genoemd is eenvoudig, snel, veilig en overzichtelijk. Deze e-boekhoudprogramma’s zijn applicaties die u gebruikt in uw browser. U kunt zo dus overal waar en wanneer u maar wilt uw boekhouding doen want het enige dat u nodig heeft is een computer en een internetaansluiting.

Specificaties boekhoudprogramma

Algemeen
Aantal gebruikers 99
Geschikt voor mobiel / tablet
Mobiele app
Boekhouden
Bankmutaties inladen
Automatische bank koppeling
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
Elektronische ICP aangifte
Vrij rekeningschema
Voorraadbeheer
Scan & Herken + Mail & Herken
Factureren 
Factureren
Facturen direct mailen
iDeal link in facturen
Abonnementen
Offertes
Herinneringen sturen
Overige
Koppeling webshops*
Uren administratie
KM administratie

Zelfs als u op vakantie bent of een dagje vanuit huis wenst te werken heeft u toch nog toegang tot uw gegevens. Vooral kleine ondernemers hebben zo altijd duidelijk en snel op elk gewenst moment een overzicht van hoe het ervoor staat met hun onderneming. Een e-boekhouden review kunt u gemakkelijk online vinden aangezien al heel wat tevreden klanten u voor gingen.

Of u nu een ZZP-er, een freelancer, een zelfstandig ondernemer, een club, een vereniging bent of een klein of middelgroot bedrijf heeft, het e-boekhouden bespaart u een hoop ergernis en onnodige kosten. Als u al uw zaken online regelt zoals uw boekhouding en uw bankzaken zal dit met elkaar gekoppeld worden en heeft u altijd direct toegang tot alle gegevens. U zult in de e-boekhouden review tegenkomen dat u de boekhouding gemakkelijk kunt koppelen met uw webwinkel, uw bank en eventueel de belastingdienst.

Factureren

Uw facturen kunt u op deze manier ook gemakkelijk online versturen wat u een hoop geld bespaart voor de post en zo loopt u niet het risico dat u vergeet om een van uw klanten een factuur te sturen. Aangezien alle informatie in één systeem staat kunt u de financiële gegevens van uw bedrijf maar ook van uw klanten delen binnen uw organisatie zo heeft iedereen toegang tot hetzelfde systeem wat makkelijk en efficiënt is.
Voordelen e-Boekhouden:

  • De btw-aangifte automatisch vanuit e-Boekhouden.nl verstuurd kan worden naar de Belastingdienst.
  • Bankafschriften kunnen volautomatisch ingeladen kunnen worden vanuit de Rabobank, ING, ABN-AMRO en Knap.
  • Er is geen boekhoudkennis nodig is om te starten met e-Boekhouden.nl. Doormiddel van videotrainingen en de gratis cursus wordt de gebruiker zeer snel wegwijs in het programma.

Gebruik e-Boekhouden voor ZZPérs

Een ander punt wat goed belicht wordt in de e-boekhouden reviews is dat het niet langer nodig is om back-ups van uw gegevens te maken, u heeft zo geen overvolle systemen terwijl u toch verzekerd bent dat u alles bij de hand heeft. E-boekhouden zal uw onderneming maandelijks heel wat kosten schelen omdat u voor het grootste gedeelte zelf veilig online uw boekhouding kunt regelen.

Lees snel een e-boekhouden review online en bekijk wat voor voordelen voor u kunnen zijn. U heeft doorgaans alleen een browser nodig om gebruikt te kunnen maken van een online boekhoudprogramma. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van FireFox, Chrome of Internet Explorer.
De schermen van een online applicatie zijn in feite webpagina’s, die door de browser worden geïnterpreteerd en weergegeven. Deze pagina’s worden op de server gegenereerd door de de hiervoor bestemde software. Het werk wordt dus voornamelijk op de webserver gedaan.

Bankkoppelingen

e-Boekhouden heeft tevens diverse tijdbesparende bankkoppelingen. Onlangs is hier Knap bijgekomen. Zie hieronder het complete overzicht;

Wanneer u gebruik maakt van een online boekhoudprogramma dat via de browser beschikbaar is, kunt u uw boekhouding op bijna elk systeem bekijken. Het maakt dan niet uit of u in een Linux, Windows, Android of Mac omgeving werkt. Werkt u thuis met een Mac en zakelijk met Windows? Dit is allemaal mogelijk. Dit houdt u flexibel en zorgt ervoor dat u kunt werken waar u dat maar wilt.

Gratis starten? Probeer e-Boekhouden nu

naar website

Schrijf ook een review en win een Bol.com tegoedbon van  € 50

Gebruikers reviews

Gebruikersreviews 1 Voer uw beoordeling in
Ik ben net gestart met dit boekhoudprogramma en ben verrukt. Wat neemt dit programma mij veel werk uit handen. Heerlijk, want er zijn meer dingen dan dagen achter mijn pc zitten i.v.m met administratie bijhouden.

Ook ben ik de klantenservice dankbaar voor hun hulp en dat ze niet schromen om te bellen als je per email een vraag stelt. Ik ben dus echt een hele blije klant!
april 27, 2017, 4:02 pm
Beoordeling
Voer uw beoordeling in