Boekhoudsoftware maakt boekhouden makkelijk

Boekhoudsoftware maakt boekhouden makkelijk

Boekhoudsoftware maakt boekhouden makkelijk
Boekhoudsoftware maakt boekhouden makkelijk
Voor veel ondernemers is boekhouden niet meer iets waar ze tegenaan hikken. Het blijft niet meer liggen. De voornaamste reden dat ZZP’ers en andere ondernemers niet tegen administratie, aangifte, facturatie en urenregistratie opzien is omdat boekhoudsoftware ondersteuning biedt. Daarom schijnen wij in deze blog de schijnwerpers op boekhoudprogramma’s.


Boekhoudprogramma top 4
e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

★ ★ ★ ★ ★ (1361)
€ 9,95 per maand
 • 500.000 gingen je voor
 • Snelle btw-aangifte
 • 15 maanden gratis
Meer informatie >
Ficsus.nl

Ficsus.nl

Gratis
 • Gratis en vrijblijvend
 • Gratis helpdesk
 • Belastingdienst-Link
Meer informatie >
SnelStart

SnelStart

★ ★ ★ ★ ★ (1080)
€ 18,00 per maand
 • Onbeperkt factureren
 • Eenvoudig in gebruik
 • Persoonlijke support
Meer informatie >
InformerOnline

InformerOnline

★ ★ ★ ★ ☆ (4922)
€ 15,00 per maand
 • Meeste Top Reviews
 • Starters Gratis
 • Certified B Corp
Meer informatie >

Boekhouden is gemakkelijker geworden

Boekhouden is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan vroeger omdat er allerlei boekhoudprogramma’s zijn die het u vergemakkelijken. De boekhoudsoftware waar deze programma’s op draaien is zo geavanceerd, een kind kan de was doen!.

Boekhoudsoftware is een verzamelnaam voor computerfunctionaliteiten die zijn ontwikkeld om je boekhouding te automatiseren.” – ZZP Forum

Van boekhouden hebben de meeste ondernemers weinig verstand. Voor hen is automatisering daarom van groot belang. Vóór de automatisering besteedden veel ondernemers daarom hun boekhouding vaak deels of in zijn geheel uit aan een boekhouder. Echter stappen (vooral jongere) ZZP’ers langzaam af van uitbesteden van de gehele boekhouding omdat zij gebruik maken van boekhoud apps.

5 voordelen van boekhouden in de “cloud”

Met behulp van online boekhoud programma’s zoals apps, doet u uw boekhouding in de “cloud”. Dat heeft zo zijn voordelen en dan moet u niet alleen denken aan automatisering. Wij hebben de 5 belangrijkste voordelen voor u geselecteerd:

 1. Uw online boekhoudprogramma is altijd up to date. U hoeft daarom niet zoals vroeger eens in de zoveel jaar een nieuwe versie aan te schaffen.
 2. Online boekhoudprogramma’s zijn veilig en voldoen aan wetten en regelgeving. Privacy van u en uw klanten wordt dus gewaarborgd.
 3. Boekhoudprogramma’s zijn relatief goedkoop. U betaalt maandelijks een klein bedrag en krijgt er veel voor terug.
 4. Overal toegang tot uw boekhouding. Wilt u bijvoorbeeld snel een offerte opmaken? Dan doet u dit met de meeste boekhoudprogramma’s middels een handige app. Zo gepiept dus!
 5. De helpdesk staat altijd voor u klaar. Geen uren zitten met de boekhouder maar snel uw problemen opgelost zodat u weer de focus kunt leggen op uw core business.

Boekhoudprogramma’s vergelijken

Het is niet eenvoudig te kiezen welke boekhoudprogramma voor u het meest handig is. Vergelijk daarom, van tevoren, alle online boekhoudprogramma’s op basis van prijs, functies en reviews van andere gebruikers.
Het is in ieder geval verstandig om na te denken over zowel het heden als de toekomst, om na te gaan wat u nodig heeft en waar u op termijn gebruik van dient te maken. Probeer te beoordelen wat u zelf zal doen en welke functionaliteiten u daarvoor nodig heeft.

Tip: 15 maanden gratis online boekhouden? Dat kan met e-Boekhouden.nl!       Meer informatie

Wij raden u aan minimaal 3 boekhoudprogramma’s te proberen voor u een keuze maakt. Wilt u onafhankelijk advies, neem dan contact met ons op.
 

Laatste berichten