Samenwerken met accountant

Boekhoudpakket met professionele ondersteuning: werk samen en bespaar

Boekhoudpakket online samenwerken professionals
Samenwerken via de cloud

Samenwerken met uw accountant en benieuwd hoe u dat het best kunt aanpakken? Een boekhoudpakket in de cloud is dan de ideale keuze. U kunt dan online samenwerken. Zodat u belangrijke informatie kunt aanleveren en de zaken in de gaten kunt houden. En zodat de accountant goed op de hoogte is van alle gegevens, zonder dat u die fysiek hoeft over te dragen of daar steeds e-mails met bijlagen voor hoeft te sturen.

Het zijn een paar voordelen van het samenwerken met uw accountant, gewoon vanuit een pakket voor de boekhouding op basis van internettoegang. U kunt dan online samenwerken, zowel tegelijkertijd als op de momenten waarop het één van uw beiden goed uitkomt. Uitermate flexibel en bovendien voordelig beschikbaar, als u een vergelijking maakt op basis van onze boekhoudprogramma-gids.

Online samenwerken: pakket in de cloud

Voor het online samenwerken is het verstandig om gebruik te maken van een boekhoudpakket in de cloud. Dat betekent dat de gegevens van de administratie niet (alleen) op uw computer staan, maar (ook) online beschikbaar zijn. Daardoor kunt u er vanaf iedere locatie beveiligde toegang tot krijgen, net als uw accountant. Door uw inloggevens met de accountant te delen of een eigen account aan te maken kan hij of zij de boekhouding raadplegen.

Boekhoudprogramma top 4

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

★ ★ ★ ★ ★ (1361)
€ 9,95 per maand
 • 500.000 gingen je voor
 • Snelle btw-aangifte
 • 15 maanden gratis
Meer informatie >
Ficsus.nl

Ficsus.nl

Gratis
 • Gratis en vrijblijvend
 • Gratis helpdesk
 • Belastingdienst-Link
Meer informatie >
SnelStart

SnelStart

★ ★ ★ ★ ★ (1080)
€ 18,00 per maand
 • Onbeperkt factureren
 • Eenvoudig in gebruik
 • Persoonlijke support
Meer informatie >
InformerOnline

InformerOnline

★ ★ ★ ★ ☆ (4922)
€ 15,00 per maand
 • Meeste Top Reviews
 • Starters Gratis
 • Certified B Corp
Meer informatie >

Uw accountant heeft daar alleen een computer met een internetverbinding voor nodig, waardoor samenwerken een stuk gemakkelijker wordt. Het gaat niet meer om specifieke software of andere programma’s, omdat de cloud-software voor de administratie en boekhouding gewoon in de webbrowser beschikbaar is. Op die manier wordt online samenwerken heel eenvoudig, zodat u er samen met de accountant voor zorgt dat u voldoet aan alle voorwaarden.
 

Samenwerken met accountant
Samenwerken met accountant

Voldoe aan alle voorwaarden

Samenwerken met de accountant? U kunt belangrijke gegevens invullen, vragen stellen of zorgen voor de informatie die er nodig is. De accountant houdt de boekhouding in de gaten, kan specifieke onderdelen controleren en de winst- en verliesrekening in orde maken. Zodat u netjes voldoet aan de belangrijke voorwaarden die er gelden, zonder dat u daarvoor steeds bij elkaar langs hoeft te gaan.

U kunt in plaats daarvan online samenwerken, zodat u zo min mogelijk tijd en energie in de administratie hoeft te steken. Het is iets dat de accountant doet, terwijl u zelf de volledige controle heeft en altijd na kunt gaan of alles netjes klopt.

Tip: 15 maanden gratis online boekhouden? Dat kan met e-Boekhouden.nl!       Meer informatie

Samenwerken met uw accountant

Op die manier kunt u samenwerken met uw accountant, door gebruik te maken van de moderne boekhoudpakketten die er beschikbaar zijn. Actief vanuit de cloud, waardoor het niet nodig is om software te downloaden. In plaats daarvan kunt u online direct een proefperiode starten. Bijvoorbeeld 30 dagen, om zelf te ervaren hoe makkelijk het online samenwerken is. Probeer het zelf uit, vraag uw accountant naar zijn of haar ervaringen of nodig hem of haar uit om er de komende maand mee aan de slag te gaan.

 

Laatste berichten